OM

Hei, jeg heter Marianne og jeg driver juletrepynt.no. 

Julen står nært i mitt hjerte, jeg er vel såkalt julegal. Jeg tenker på jula hele året, og fra juli av begynner jeg hvert år å glede meg til jul. Julen er helt magisk. Jeg er oppvokst på 80-tallet med de beste tradisjonene. Julekalender hele desember, julebakst, julepynt, julelys, juletre, julemat, selskaper - ja jeg elsker alt med julen. 

Da jeg var liten var juletreet vårt selve symbolet på jul. 

Juletrepynt-juletreDa jeg gikk i seng på lille julaften startet min mor med å sette opp juletreet. Hun dro det opp fra kjelleren, plasserte det i juletrefoten og pyntet hele treet. Deretter plasserte hun alle gavene under. Da jeg da sto opp grytidlig på julaften for å se snekker Andersen og julenissen på tv, (en av mine julefavoritter), måtte jeg skru på lysene i stua. Inkludert juletreet. Jeg husker magien i juletreet som lyste opp hele stua. Akkurat som om alt annet bare stoppet opp rundt meg. Juletreet vårt var et symbol på at nå, ja nå var det endelig jul. Vi hadde telt ned helt til 24. desember. 

 

Nå er jeg selv blitt mamma til 3 nydelige jenter som også elsker julen. Vi bor på landet og derfor hugger vi juletreet vårt i skogen og drar hjem og pynter det sammen med barna. Vi drar fram hele esken med julepynt. Den er full av julekuler og annet som kan knuse hvis det går i gulvet. Men også mye er laget av tre og andre materialer som ikke kan knuse. Å pynte juletreet sammen synes jeg er fin tradisjon. Mange julekuler har gått i gulvet og i tusen knas, men jeg verdsetter denne tiden sammen med barna høyere en julekulene. Det er kjempekoselig å høre på julemusikk og pynte juletreet sammen. Vi liker den tradisjonelle julepynten, men det har sneket seg inn noen andre nye ting på treet også. Et nytt tilskudd til juletreet sniker seg inn hvert år. Kombinasjonen er ikke den samme hvert år, barna får bestemme hvordan resultatet blir. Fint blir det uansett! 

Jeg ønsker å gi barna mine fine minner, deilige følelser og ikke minst en god dose magi og fantasi i julehøytiden. I vårt hus hadde ikke julen vært det samme uten julepynten. 

Juletrepynt.no har ambisjoner om å bli Norges største nettbutikk for enkel og stilfull julepynt. 

 

Håper du finner noe du liker. 

 marianne-juletrepynt

Marianne