Kjøpsvilkår

På Juletrepynt er det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle. Vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp. Uansett hvor mye du handler. Moms er inkludert i alle priser. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår.

Vi tilbyr deg kr. 79 i fast fraktkostnader uansett hvor langt pakken skal eller hvor tung den er. Handler du for kr. 1500 NOK vil du få Fri frakt. 

Åpent kjøp/Angrerett

Det er i Norge lovbestemt med 14 dagers angrerett, men vi tilbyr 90 dagers åpent kjøp/angrerett, selv ved brutt emballasje, dersom det kreves at emballasjen brytes for at du skal kunne teste produktet. Legg imidlertid merke til at emballasjen skal brytes med minst mulig skade. Du har rett til å behandle varene du har kjøpt fra oss på en slik måte at du kan fastslå deres egenskaper og funksjon. Hvis du har behandlet varene på en annen måte enn det som anses naturlig, er du forpliktet til å kompensere oss for verditapet, og vi kan i slike tilfeller se det som nødvendig med et fratrekk i vår tilbakebetaling.

Vil du benytte deg av åpent kjøp eller angrerett, vil vi at du sier i fra til oss først på e-post marianne@juletrepynt.no. Varen må sendes godt emballert tilbake sammen med kvittering og merknad om at du vil benytte åpent kjøp/angrerett. Dersom du som kunde benytter deg av åpent kjøp/angreretten, står du for returfrakten. 

OBS - Hvis du ikke henter pakken din på utleveringsstedet vil du bli belastet et håndteringsgebyr på kr 300. 

Vi betaler deg tilbake pengene innen ca 14 dager ved eventuell heving ved forsinkelse, reklamasjon eller åpent kjøp. 

Vennligst merk pakken med ditt ordrenummer.

Returadresse:
Ref. #ditt ordrenummer
Juletrepynt.no 

Grev Wedels gate 13

3179 Åsgårdstrand

Ved spørsmål, kontakt kundeservice på e-post eller telefon 95162999. Vennligst medsend eller ha ordrenummer tilgjengelig for raskere behandling.

Fraktkostnad og levering

Leveringen skjer med Posten direkte i din postkasse. Dersom pakken ikke kan leveres i postkassen leveres den til nærmeste hentested. 

Leveringstiden er 2-7 arbeidsdager, avhengig av hvor du bor i Norge. Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell leveringsforsinkelse. Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt tingen.

Når ordren er sendt fra lageret vil du få sporingsnummer per e-post/SMS, og da kan du kan følge pakken din helt hjem i postkassa.

Betaling

Betaling kan skje via Vipps, Klarna, Bank-/Kredittkort eller Paypal. 

Juletrepynt.no krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen.

Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling reserveres kjøpesummen på kortet ved bestilling. Kortet blir belastet samme dag som varen sendes.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale med etterfølgende faktura.

  • Vipps
  • Klarna
  • Bank-/Kredittkort
    Vi aksepterer Visa og MasterCard. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er helt sikre. For maksimal sikkerhet benytter vi også 3DSecure. Kortkjøp er avgiftsfritt.
  • Paypal

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en skadd vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Du har 2 års garanti og 3 års reklamasjonsrett på våre produkter, bortsett fra produkter som er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år, da er det 5 år som gjelder. For batterier, gjelder kun 6 måneders garanti, ettersom batterier anses som en forbruksvare, hvor livslengden avhenger av hvordan batteriet blir brukt og oppbevart. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien! Vi betaler returfrakten ved en ev. retur av vare pga. reklamasjon. Vi betaler pengene tilbake til deg senest 14 dager etter du har gjort oss oppmerksomme på at du ønsker å returnere en vare til oss. Vennligst vær oppmerksom på at vi kan holde tilbake betalingen dersom vi ikke mottar varen og du ikke kan oppvise kvittering eller vise til et sporingsnummer. Vær derfor sikker på at du sender tilbake din vare med sporingsmuligheter. Det er du som kunde som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Dersom du sender en vare i retur til oss uten å ta kontakt, gjelder tilbakebetalingsfristen på 14 dager fra vi mottar returen.

Evt. Konfliktløsning 

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer.

Kontaktinformasjon ved reklamasjoner:
marianne@juletrepynt.no
Tel. 95162999

Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre.

Les om våre personvernregler her

Bruksanvisninger

Alle produkter som krever bruksanvisning blir levert med dette. Bruksanvisningen er skrevet på et forståelig språk (norsk, svensk, dansk eller engelsk), eller visuelt utformet.