Oppussing av gamle julekuler - slik gjør du

16. jun 2023

Å pusse opp gamle julekuler kan gi dem nytt liv og bringe nostalgisk sjarm til julepyntingen. Her er noen tips om hvordan du kan oppgradere dine gamle julekuler.

  1. Fjern gammel maling eller glitter. Hvis kulene dine har tidligere blitt malt eller dekket med glitter, kan du bruke sandpapir eller neglelakkfjerner for å fjerne det gamle belegget. Pass på å gjøre dette forsiktig slik at du ikke skader kulen.

  2. Spraymaling. Hvis du vil gi kulen en ny farge, kan du bruke spraymaling. Velg en maling som vil binde seg til overflaten av kulen, for eksempel en maling beregnet for glass eller metall.

  3. Bruk pensel og maling. Hvis du vil lage et mønster eller design på kulen, kan du bruke pensel og maling. Prøv å bruke en maling med høy pigmentering for best resultat.

  4. Legg til glitter eller paljetter. For å gi kulen litt ekstra glans, kan du legge til glitter eller paljetter. Bruk en klar lim for å påføre glitteret eller paljettene på kulen.

  5. Dekorer med bånd eller snorer. Legg til en personlig touch til kulen ved å binde en liten bånd eller snor rundt den. Du kan også knytte flere kulene sammen med bånd eller snor for å lage en vakker juledekorasjon.

  6. Legg til små detaljer. For å gi kulen litt ekstra interesse, kan du legge til små detaljer, for eksempel små perler eller knapper.

  7. Lag din egen julekule. Hvis du har litt tid og tålmodighet, kan du også lage dine egne julekuler. Du kan bruke en ballong som base og dekorere den med papir-mache, eller du kan lage en kule av leire og male den etterpå.

  8. Dypp gamle julekuler i ønsket maling og heng dem opp. Vipps så har dem fått et helt nytt uttrykk. Se hvor fint det ble da Hayley Stuart gjorde det her

Oppussing av gamle julekuler kan være en morsom og kreativ måte å lage unik julepynt på. Ikke vær redd for å eksperimentere og prøve nye teknikker for å få kulene dine til å skinne. God julepynting!


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer