Disney Julepynt - ingen jul uten!

11. mai 2021

Disney julepynt hører julen til. Også julen 2021. De kjente og kjære Disneyfigurene; Mikke Mus og vennene hans, Lady og Landstrykeren, Snehvit og de 7 dvergene, Askepott, Skjønnheten og udyret, Bambi, Dumbo. Du vet, dem vi alle elsker å se på tv i julen. I år er jeg så heldig at jeg har muligheten til å ta inn mye forskjellig Disney julepynt. Og det er en sånn klyp-meg-i-armen opplevelse. Jeg er nemlig en ihuga Disney fan selv. Og her i mitt hjem er det ingen jul uten disse kjære julefilmene fra Disney. 

Dere er mange som spør etter produktene som er ventet inn. Derfor tenkte jeg å lage en liten oversikt. 

Først må jeg jo si at jeg har jo allerede fått noen produkter på lager, som for eksempel denne Disney juletrepynten med Minni og Mikke Mus. 

 

¨

Disney Julepynt, Mikke og Minni Mus 

Disney lyslenke

Disney Lyslenken har jeg fortsatt noen igjen av på lager. Den er så søt! 

 

Disney julepynt som kommer på lager i juni 2021: 

Husk å meld deg inn i juleklubben så du får beskjed når det tikker inn nyheter i julebutikken vår. Meld deg inn i juleklubben her

Disney Julepynt, Lady og Landstrykeren

Disney julepynt, Snipp og Snapp
Disney Juletrepynt, Stor Ole Brum julekule

 

Disney juletrepynt, Nightmare before Christmas

Disney juletrepynt, Nightmare before Christmas 

 

Disney julepynt som kommer på lager i september 2021 

Det kommer så mye spennende Disney julepynt. Og jeg gleder meg så innmari til å få dem i hus så jeg kan vise deg mer, filme dem og ta bilder. Inntil videre får vi klare oss med de produktbildene vi har. 

 

Disney julepynt, Tingeling 

Disney juletrepynt, Askepott og de syv dvergene

 

De syv dvergene i festlig pyramide med nisseluer og glitter. 

Disney juletrepynt, Grinchen og Max stjeler julen 

Disney juletrepynt, Mikke Mus og vennene hans

Disney juletrepynt, Mikke mus og vennene hans. 

 

Dette er bare et lite utdrag. Det kommer så mye fint og spennende inn i julebutikken fremover. Det er bare å glede seg!

Se hele vår Disney samling her 

Klem, 

Marianne 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer