5 tips for en vellykket Halloweentradisjon

13. okt 2023
  1. Pynt med halloween-dekorasjoner: Kjøpe ferdige dekorasjoner, eller lage dine egne halloween-dekorasjoner sammen med familie eller venner. Det kan være alt fra gresskarlykter til spøkelsesfigurer. Her i juleutikken har vi både Harry Potter, Nightmare before Christmas og flere Disney Halloween figurer. Velg et tema som du liker! 

  2. Arranger en halloween-fest: Du kan invitere venner og familie til en halloween-fest og be alle om å kle seg ut i halloween-kostymer. Legg til litt skummel musikk og server noen spøkelsesaktige snacks for å sette stemningen. Min favoritt er å bruke frukt å lage øyne på dem slik som Crafty Morning har gjort her

  3. Bak halloween-godteri: Å bake halloween-godteri, som spøkelseskaker eller edderkoppskjeks, kan være en morsom aktivitet for hele familien. Og når du er ferdig, kan du dele godteriet med naboer eller venner.

  4. Gå på halloween-lys vandring: Du kan arrangere en lysvandring rundt i nabolaget, hvor alle får på seg halloween-kostymer og bærer med seg lysende lanterner eller lykter. Det kan være en fin måte å samle nabolaget og feire sammen. Nå er vi så heldige at det arrangeres Halloweenfester på skolen på selveste Halloween, men en lysfest før eller etter denne dagen er jo en veldig fin tradisjon. 

  5. Arranger en skummel filmkveld: Du kan samle venner og familie for å se en skummel film eller to på halloween-kvelden. Bare sørg for å velge en film som passer for alle aldersgrupper. En film jeg må se hver Halloween er Ole, Dole og Doffen som feirer knask eller knep fra 1954

Disse er bare noen få forslag til hvordan man kan gjøre halloween til en fin tradisjon. Det viktigste er å ha det gøy og å være kreativ!


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer