11 kreative måter å gjenbruke julepynt fra tidligere år.

20. apr 2023

Julen er en tid for å være kreativ og tenke utenfor boksen. Hvorfor ikke ta en titt på julepynten fra tidligere år og tenke på kreative måter å gjenbruke den på? Her er 10 kreative måter å gjenbruke julepynt fra tidligere år og gi dem et nytt liv.

 1. Skap et vakkert juletre av gamle julekuler: Samle alle julekulene du har liggende og heng dem på grener eller kvister for å skape et vakkert dekorasjon. Dette kan henges opp på veggen eller stå på et bord som en dekorasjon.

 2. Lag en unik krans med gamle julekuler: Lag en vakker krans ved å feste gamle julekuler på en kransform. Dette kan henges på døren eller brukes som en dekorasjon i hjemmet.

 3. Pynt gavene med gamle julekuler: Gi gavene dine en personlig touch ved å pynte dem med gamle julekuler. Dette vil gi gavene et ekstra snev av julestemning og er en flott måte å gjenbruke gammel pynt på.

 4. Lag et julebilde med gamle julekort: Lag et vakkert julebilde ved å klippe ut bilder fra gamle julekort og lime dem på et stykke kartong eller lerret. Dette kan henges på veggen som en vakker og personlig dekorasjon.

 5. Lag en julepyntet lysestake: Ta en gammel lysestake og pynt den med gamle julekuler eller annen julepynt. Dette vil skape en vakker og personlig dekorasjon for ethvert rom.

 6. Lag en julelykt: Ta en gammel glasskrukke og pynt den med julekuler eller annen julepynt. Sett et lys i krukken og du har en vakker julelykt som vil skape en koselig og intim atmosfære.

 7. Pynt en julestrømpe med gamle julekort: Ta en gammel julestrømpe og pynt den med gamle julekort. Dette vil gi strømpen et personlig preg og en ekstra touch av julestemning.

 8. Lag en juleduk: Ta gamle juleduker og klipp dem opp til mindre stykker. Sy sammen stykkene til en ny duk og pynt den med gamle julekuler eller annen julepynt.

 9. Lag en julebukett: Ta gamle julekuler eller juletrepynt og fest dem på blomstertråd. Bind tråden sammen og du har en vakker julebukett som kan plasseres i en vase eller på et bord.

 10. Pynt julebordet med gamle julekuler: Ta gamle julekuler og bruk dem som bordpynt. Legg dem rundt tallerkener eller plasser dem i midten av bordet for å skape en vakker og festlig atmosfære.

 11. Endre utseende på julekulene. Dypp dem i maling eller bruk malingspray. Eller kanskje du er skikkelig kreativ og tar frem limpistol og glitter. Her er det bare kreativiteten som setter en stopper for hvor fint det kan bli. Se bare hvor fint det kan bli her på bloggen til The Creativity Exchange

Som du kan se, er det mange kreative måter å gjenbruke julepynt på. Fortell meg gjerne om du ble inspirert av disse tipsene. Da blir jeg veldig glad :) 

 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer