Hvordan oppbevare juletrepynt?

20. apr 2023

Julen er en tid for å skape minner med familie og venner, og julepynt kan bidra til å gjøre denne tiden enda mer spesiell. Men når julen er over, kan det være utfordrende å finne en god måte å oppbevare all julepynten på. Med riktig oppbevaring kan du ta vare på dine kjære juleminner, slik at de kan bringe glede til deg og din familie i mange år framover. Her er noen tips for å oppbevare julepynten på en trygg og organisert måte.

  1. Fjern eventuelle rester av støv og skitt

Før du begynner å pakke bort julepynten, er det viktig å sørge for at alt er rent og fritt for støv og skitt. Tørk av hver enkelt pyntegjenstand med en ren klut eller en tørr mikrofiberduk før du pakker det bort.

  1. Organiser pynten etter type og størrelse

For å holde orden på julepynten, er det lurt å organisere den etter type og størrelse. Med juletrepynt.no sin oppbevaringløsning med 72 rom har du 3 nivåer du kan velge å dele inn som du vil. I tillegg til en lomme foran. Du kan for eksempel ha kuler i ett nivå, ett annet til juletrepynt og lommen foran til juletrelys, glitter osv . Dette gjør det enklere å finne fram til det du leter etter neste jul.

  1. Bruk beskyttende emballasje

Mange julepynt-gjenstander er skjøre og kan knuse lett. Derfor bør du sørge for å bruke beskyttende emballasje, som for eksempel bobleplast eller silkepapir, for å pakke dem inn før du legger dem i esken. Dette reduserer sjansen for at pynten blir skadet eller ødelagt. Jeg anbefaler silkepapir i i oppbevaringen, men avispapir fungerer også fint. 

  1. Ikke overfyll esken

Selv om det kan være fristende å fylle opp bagen med så mye julepynt som mulig, bør du unngå å overfylle den. Dette kan føre til at pynten blir presset sammen og kan ødelegges. Det er da bedre å bruke flere bager enn å prøve å få alt til å passe inn i én.

  1. Merk bagen tydelig

Hvis du har flere bager og de stilles oppå hverandre er det lurt å henge en lapp på hanken med hva som er inni. Hvis du for eksempel har én bag for kuler og én bag til annen pynt henger du bare en lapp med en snor på på hanken slik at det er enkelt å finne frem til neste år. 

  1. Lagre juletrepynten separat

Juletrepynt kan ta opp mye plass og kan også være skjøre og ømfintlige. Derfor kan det være lurt å oppbevare juletrepynten separat fra andre julepynt-gjenstander. Oppbevaringsløsningen vi har utviklet er spesielt utviklet for å ta godt vare på juletrepynten din, men ettersom innholdet er skjørt anbefales det å sette baggen på en trygg plass der det ikke er fare for at noen sparker borti den eller at noen mister noe hardt på den. 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer