Julenyheter 2020

16. feb 2020

I dag er vi i februar og jeg har, tro det eller ei, begynt å glede meg til jul igjen. Julen 2020 kommer vi til å gjøre en hel del forbedringer i nettbutikken vår og vi har allerede begynt å fylle på lageret med juletrepynt og julepynt for 2020. 

Juletrepynt 2020

Turtelduer fra Hjemme Alene 2. 

Du husker sikkert filmen "Hjemme Alene 2"?

Kevin får et par "Turtelduer" av Mr. Duncan når han gir en pengedonasjon til lekebutikken. Mr. Duncan forteller at turtelduer er et tegn på vennskap og at man skal beholde den ene og gi den andre duen til en veldig spesiell person. Kevin gir den ene vennskapsduen til den hjemløse damen som han har blitt god venn med og som reddet han fra de skumle tyvene. 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/iWKwJiaqp5Q" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vi har fått tak i disse originale turtelduene og de kommer i butikken høsten 2020. Vi gleder oss!

 

Juletretepper julen 2020 

Juletretepper er det mest populære produktet vi har her i julebutikken vår. Julen 2020 har vi skaffet flere av de populære juletretepper i hvit plysj. I tillegg får vi også inn de tradisjonelle røde med flotte detaljer.  Juletretepper er nydelig juletrepynt som skaper en lun og fin stemning.

Klikk her eller på bildet for å se produktene i nettbutikken vår

2. Sløyfer til juletre 

Hvis du er glad i sløyfer til juletreet har vi nå bestilt opp mange røde julesløyfer til julen 2020. Store røde sløyfer, middels store og små sløyfer. Sløyfer på juletreet har vært vanlig i amerikansk tradisjon, men vi ser at julesløyfer blir mer populært også her i Norge. Sløyfer til juletreet er en helt nydelig juletrepynt spør du meg. I år har vi satset på den klassiske røde, men med et hint av glitter som gjør at de glitrer nydelig i juletreet sammen med juletrelysene. 

Se alle julesløyfene vi har til juletreet i 2020 her

3. Rampenisse

Rampenissen skaper en magisk adventstid for barna. Han gjør gøyale rampestreker på natten mens barna sover. Han er en god venn med selveste julenissen og barna vet at at Rampenissen forteller julenissen alt han opplever når han er på besøk i desember.  Rampenissen er morsom og barna blir lett glad i han fordi han gjør så mye bra for dem. Passer i alle aldre fra 2år opp til 10år. Rampenissen er en julekalender med veldig mye moro for hele familien; For foreldre som skal finne på rampestreker og for barna som opplever denne magiske tiden. 

 

4. Julestrømper

Julestrømper er med på å skape de gode juletradisjonene. Hos oss har vi de samme julestrømpene år etter år. De har gitt oss mange gode minner. det er noe med den følelsen, når du våkner på julaften og tusler ut i stua. der står juletreet pyntet, julenissen har vært der og du vet at julestrømpen er full. Vi har tatt inn 4 ulike julestrømper i år og håper du finner en du liker. 

Og mye mye mer! 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer