Julebutikken - min historie

30. aug 2021

Julebutikken er bare 1 år gammel, men på kort tid har jeg jammen fått mange flotte kunder og følgere i sosiale medier. Derfor har jeg lyst til å dele litt om Julebutikken juletrepynt med deg slik at vi kan bli litt bedre kjent. 

Julebutikken = testprosjekt?

Julebutikken juletrepynt ble egentlig startet som et testprosjekt. Jeg hadde så lyst å starte på nytt og julen er veldig spesiell for meg. Jeg har de aller beste barndomsminnene fra denne nydelige høytiden. Da jeg startet med å bygge nettbutikken var det for å sjekke om jeg kunne få kunder og selge produktene jeg hadde lyst til å selge. Julebutikken var derfor et sideprosjekt i starten. Og da jeg så at kundene hadde lyst til å handle i nettbutikken min var det nok for meg til å satse. Julebutikk ble det og jeg var rask på å bruke sparepengene mine på julepynt. Uten noen ekstra plass i hjemmet til lager tok jeg over dukkestua til barna og bestilte emballasje. Kjempeskummelt, men også veldig moro! Jeg er fortsatt en nybegynner og vet ikke akkurat helt hva jeg driver med, men jeg lærer underveis. 

 

Julebutikken juletrepynt - mer en juletrepynt 

Ambisjonene mine var aldri å selge kun juletrepynt. Jeg hadde lyst til å ta inn all julekosen og pynten i butikken. Men begrenset av budsjett måtte jeg satse på ett område. Juletrepynt ble derfor en veldig stor del av butikken. Og det er ingen tvil om at jeg har oppdaget en helt ny verden - jeg har kunder som har flere juletrær i hjemmet sitt, som starter å pynte i september og som handler julepynt hele året. Juletreet er magien i hjemmet i julen - og jeg er så glad for at dere liker juletrepynten jeg tar inn i julebutikken min. I år 2021 kommer det også mer julepynt en jeg hadde i fjor og advent er en ny kategori jeg tester ut. 

Julebutikk hele året? 

Mange spør om påskebutikk, Valentinsdag, Halloween og andre høytider. Jeg har sett i år 2021 at jeg ikke trenger å selge noe annet en jul. For dere handler jo julepynt hele året og det gjør meg så innmari glad. Takk! Derfor blir det kun jul og julebutikk her hos meg. Julebutikk hele året er jo så gøy. 

Julebutikken i sosiale medier 

Hvis du har kommet over julebutikken på Instagram og TikTok så er det altså meg som står bak: Julebutikken juletrepynt. Husk å følg meg hvis ikke du allerede gjør det og husk å sett på varsler når det kommer nye innlegg for på Instagram deler jeg alle nyheter og oppdaterer deg om varelager. Ikke minst deler jeg av min hverdag og hvordan det er å jobbe i en julebutikk. 

Instagram: https://www.instagram.com/julebutikken/

TikTok: https://www.tiktok.com/@julebutikken?

 

 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer