Julebutikken - Lun julestemning hele året? 💫

18. aug 2020

Julebutikken vår Juletrepynt.no er min nettbutikkdrøm. Jeg elsker julen, hele året.

Noen kan kalle det dumdristig. Ikke har jeg peiling på å drive en nettbutikk. Ikke har jeg pengene som kreves for å ha et stort varelager. Men jeg har peiling på julen og jeg har drevet egen virksomhet i flere år. 

Så da jeg hoppet i det i fjor høst ante jeg virkelig ikke hvor mye stas det skulle bli!

Jeg tenker alltid på julen - hva skal vi ha i julekalenderne? Hvordan skal feiringen være? Hvilke gaver kan jeg gi som gir glede? Hva kan vi gjøre annerledes her hjemme som vi ikke har gjort tidligere år? Hvilke tradisjoner kan jeg skape til mine barn og min familie som de tar med seg videre? 

Hvis du er som meg, så håper jeg du også setter pris på en julebutikk som er åpen på nett hele året. Et sted å være og få god julestemning. Uansett om det er sol og sommer ute, oransje høst eller hvit vinter. Duften av granbar (og kanskje kongerøkelse?), synet av glitrende julelys og julepynt til å skape fine tradisjoner. Uansett når på døgnet. Du kan besøke butikken min mens jeg sover. Det synes jeg faktisk er veldig hyggelig! 

Tradisjoner er det viktigste for meg med julen. Jeg har flere tradisjoner fra når jeg var liten som jeg har tatt med meg inn i vår julefeiring her hjemme; som for eksempel pakkekalender, julestrømpe og Tre nøtter til Askepott på julaften. Men jeg skaper også nye - mine barn pynter juletreet sammen med oss voksne mens vi drikker kakao og spiser klementiner. Vi hugger juletreet i skogen her vi bor og vi lager alltid årets råeste pepperkakehus. 

Julepynten for meg skaper selveste julestemningen i huset. Vi har gammel julepynt fra da jeg var liten og vi har ny moderne julepynt fra i år. En god miks med hva barna har laget og hva jeg liker. I år gleder jeg meg som en unge til å pynte juletreet, vi har jo fått inn så mye fin juletrepynt her i julebutikken som må fotograferes og filmes. Julen blir liksom ikke den samme uten julepynt. 

Julebutikken har jeg fått i gang fordi jeg vet at det er flere en meg der ute som elsker julen. Og jeg vet at dette er noe jeg vil stortrives med å drive i alle år fremover. Jeg har savnet en ordentlig julebutikk på nett, og håper at jeg kan møte mine og dine forventninger til en julebutikk på nett som gir koselig julestemning. 

Jul hele året, du tenker sikkert at jeg er gal. Når begynner du å tenke på julen? Del gjerne med meg her eller på Facebook og Instagram. Blir så glad av å høre fra deg! 

 

Klem, Marianne 

P.s: Ikke glem facebook-gruppen vår Julebutikkens venner. Her håper jeg vi kan samle julevenner som elsker alt som har med julen å gjøre. Kanskje det også dukker opp litt rabatter der inne. Hvem vet ;)   • Alice 10. mars 2021 kl. 13.39

    Hei og hopp! Altså, denne julebutikken passer meg ypperlig. Jeg elsker jul og har allerede begynt å høre på julemusikk – jaggu sa jeg smør. Artig å lære mer om din business reise og bli kjent med deg!

    Jeg tenker kanskje ikke på jul heeele året, men begynner å glede meg med en gang sommeren er ferdig. Jeg følger deg foresten på tiktok, og det er derfor jeg kom inn på denne nettsiden!🤩


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer