Gammeldagse julekuler - julekuler med sjarm ✨

27. mai 2021

Gammeldagse julekuler er det vakreste som finnes. I hvert fall hvis du spør undertegnede. Julen for meg er så mye mer en julepynt - tradisjoner, minner, dufter og stemning. Jeg tror oppriktig at vi selv er ansvarlig for å skape disse tradisjonene som vi selv setter pris på år etter år. Gammeldagse julekuler en av de tingene man veldig gjerne kan skape tradisjoner av å pynte med. 

I år, julen 2021, har jeg virkelig satset på gammeldagse julekuler fordi jeg synes de gir så mye sjarm. Jeg ser for meg at dette er julekuler du tar frem fra loftet i mange år fremover og at disse julekuler går i arv til barn og barnebarn. 

Her om dagen luftet jeg noen tanker på instagram og facebook om at julepynten blir bedre år etter år. Og jeg er ikke den eneste som tenker at julepynt som gir deg gode minner og som blir tatt frem fordi det er tradisjon - dét er julestemning det. Julekulene som er det lille ekstra som gjør juletreet helt komplett. 

I år har jeg tatt inn flere typer forskjellige gammeldagse julekuler. Det er er julekuler med reflektorer, men i ulike størrelser, farger og former. 

Julekule turkis, 1 stk 

Julekule rød, 1 stk. 

 

Julekuler, 24 pk 

Julekuler, 5 pkn med sterke farger 

 

Julekuler, 4 pkn med striper 

 

Jukeluker, 4 pkn med gøyalt mønster

Jeg må bare si at jeg gleder meg helt utrolig mye til alle disse gammeldagse julekulene kommer på lager. Jeg gleder meg til å vise deg mer av dem i sosiale medier. 

Fortell meg gjerne hvilke gammeldagse julekuler som er din favoritt under her. Jeg må si at jeg gleder meg ekstra masse til eskene med 24 stk gammeldagse julekuler i. Herremin! 

 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer