5 gode grunner til å feire Jul i Juli

16. jul 2023

Selv om noen mennesker kan finne på å feire jul i juli av ulike årsaker, er det ikke en vanlig praksis. Men for å svare på spørsmålet ditt, her er fem mulige grunner til å feire jul i juli:

  1. Unngå stresset i desember: Mange mennesker kan føle seg overveldet og stresset i løpet av desember måned på grunn av juleforberedelser, handel, gaver og arrangementer. Å feire jul i juli kan derfor være en måte å unngå dette stresset og heller nyte julefeiringen på en mer avslappet måte.

  2. Være sammen med familie og venner: For noen mennesker kan det være vanskelig å samle familie og venner i desember på grunn av reiser, tidsplaner og andre forpliktelser. Å feire jul i juli kan derfor være en måte å få samlet alle sammen og tilbringe tid med kjære.

  3. Kombinere med sommerferien: For noen mennesker kan jul i juli være en måte å kombinere julefeiringen med sommerferien. Man kan feire jul på stranden, i en hytte eller i en annen feriedestinasjon.

  4. Gi gaver: Å gi gaver er en viktig del av julefeiringen for mange mennesker. Å feire jul i juli kan være en måte å gi og motta gaver utenfor den vanlige juleperioden. Hjemme hos meg er det stort sett på bursdager og jul de får gaver. På sommeren er det mange ting dem trenger og da synes jeg det er fint å pakke dem inn til juliaften. 

  5. Ha det gøy: Til slutt kan feiring av jul i juli være en måte å ha det gøy og være kreativ på. Man kan pynte juletreet med sommerlige ornamenter, ha en grillfest med julemat, eller til og med kle seg ut som nisser på en varm sommerdag. Det kan være en morsom og minneverdig opplevelse for alle som deltar. Og barna elsker det! 


Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.


Utforsk mer